Over ons

Vaneylen is een echt familiebedrijf. Oprichter André Vaneylen ziet het zo: ‘Naar Vaneylen komen, is thuiskomen’. Dochter Suzie houdt samen met haar man Steven vast aan dat principe. Persoonlijke service en advies op maat. Samen met een sterk team zorgt Vaneylen voor geschikte en comfortabele bedrijfskleding voor elke werknemer. Wees welkom!

Missie

Wij willen dat bedrijfskledij kiezen, passen en kopen vloeiend verloopt, zonder gedoe. We zijn een vertrouwenspartner die zorgt voor een professionele uitstraling, groepsgevoel én gemak. Onze missie stopt niet na de verkoop: wij gaan verder en nemen het voorraadbeheer en opvolging uit handen. Wij ‘bedrijfskleden’ je van top tot teen.

De Vaneylen Aanpak

1. Wij willen dat je met het ideale product de deur uitstapt. Niets minder. Hiervoor mag je rekenen op doeltreffend advies. Niet iedereen gebruikt zijn werkbroek of fleece op dezelfde manier. Wij weten waarop je moet letten bij elk specifiek beroep. Tips over jouw beroepskledij? Check kopje ‘sectoren’.

2. Als je eenmaal weet welk kledingstuk het beste bij jou past dan moet het ook nog comfortabel zitten. Dat kan alleen door een perfecte maat. En die hebben we voor iedereen: extra grote maten, extra kleine maten. Maten buiten categorie passen we aan in ons naaiatelier.

3. Een van de leukste dingen die we doen heeft te maken met groepsgevoel, identiteit en teamspirit. Met name de bedrukking of borduring, die toont waar je voor staat.

4. Geen zin of tijd om naar onze winkel te komen in Lommel? Spijtig want gezellig maar geen nood: op onze persoonlijke webshop met digitale pastool bespaar je tijd en kan je alle kledij virtueel passen.

5. Bedrijven en ondernemers hebben het druk en die willen zich focussen op hun core business. Dat begrijpen wij en daarom nemen we alles wat de bedrijfskleding aangaat uit handen. Wij bewaren jouw voorraad bij ons op bedrijf en leveren de kledij wanneer nodig. Bedrijfskleding made easy.

6. Om het nog makkelijker te maken en onze klanten tijd te laten besparen, leveren we de outfits netjes verpakt per werknemer. Driewerf hoera.

Wij gaan verder als het de Outfit van kmo’s betreft: Vaneylen outfitter…outfitst!

 

Neem contact met ons op

Error 404