Onze merken

De merken die wij aanbieden zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Daarbij streven deze bedrijven net als wij naar een duurzame maatschappij.

Mascot

Mascot is een Deens bedrijf met maar één missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van kwalitatieve werkkleding en werkschoenen.

Mascot heeft een uitgebreid aanbod veiligheidskleding, schoenen en gewone werkkleding voor alle branches en bedrijven.

Werkkleding van Mascot is altijd voorzien van een veiligheidsnormering. Je herkent deze aan de EN-nummer. Dankzij dit nummer weet je zeker dat bijvoorbeeld een werkbroek geschikt is voor de bouw.

ProJob

Projob richt zich voornamelijk op 4 pijlen binnen hun filosofie: ergonomie, functionaliteit, kwaliteit en design. Als werkkleding comfortabel is, maar er ook nog eens mooi uitziet, voel je je veel beter op je werk. En dan werk je beter! Dit zorgt dan weer voor een grotere productiviteit. Kortom: een win-win situatie voor iedereen!

Sievi

Sievi is hét go-to merk voor veiligheidsschoenen. Het Finse merk begon haar activiteiten met de vervaardiging van rubberlaarzen in het stationsdorp Sievi. De productie van hun veiligheidsschoenen startte pas in 1964.

Toen in de jaren 70 de eisen en de vraag naar goede beschermingsmiddelen op het werk sterk stegen, was Sievi goed op de vraag voorbereid en bood het toen al een uitgebreide collectie veiligheidsschoenen aan. Zo werd één van de fundamenten van Sievi’s succes gecreëerd: specialist in veiligheidsschoenen.

Stanley/Stella

Stanley/Stella is een merk dat gekend staat voor modieuze kleding met een origineel design en oog voor detail. Innovatieve en leuke kleding met trendy snit en kleuren spreken iedere fashionista aan. De collecties van Stanley/Stella zijn perfect op elkaar afgestemde looks voor iedereen! Van mannen, vrouwen, tieners tot kinderen.

Wil je premium kwaliteit? Dan is Stanley/Stella iets voor jou! Keuze uit verschillende stijlen, modellen, kleuren en stoffen. Het resultaat? Kwaliteit die weerspiegelt in elke fase van het productieproces. Kortom: laat je Stanley/Stella-kleding bedrukken in topkwaliteit!

Tricorp

Tricorp is één team met meer dan 50 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding.

Tricorp is werkkleding voor iedere professional, dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Werkkleding moet perfect passen: het postuur en de wensen van de professional mogen niet het verschil maken. Dat doet Tricorp door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen.

Helly Hansen

Al meer dan 140 jaar draagt dit Noorse merk bij tot ons comfort en onze veiligheid. We kennen Helly Hansen vooral door z’n oerdegelijke outdoor-kledij. Maar de technologie die ze door de jaren heen hebben ontwikkeld is ook ideaal voor bedrijfskleding. Dankzij de vele laagjes is de kleding van Helly Hansen een échte meerwaarde in koude werkomgevingen waar ook comfort niet te versmaden valt. En een dikke plus voor Vaneylen: duurzaamheid is één van hun grootste kernwaarden.

B&C

Bij B&C zijn ze gepassioneerd door mode. Geen enkele trend gaat aan hen voorbij. Er is dus wel altijd een T-shirt dat bij jou past. De prijs-kwaliteitverhouding van dit merk is haast niet te evenaren. Daarnaast hebben ze ook een gamma professionele werkkleding: B&C Collection Pro.

Neem contact met ons op

Error 404